Renovering af tagpap

Renovering af tagpap i Hadsund
Renovering af tagpap i Hadsund i Midt- og Nordjylland

Giv nyt liv til dit gamle tag med en renovering
Taget udgør en stor del af udtrykket på hele huset – og derfor skal det også stå skarpt. Hos Nordjysk Tagdækning Hadsund reparerer vi dit tag for utætheder, dårlig ventilation eller retter op på den tidligere middelmådigt lagte tagpap. Vi arbejder for både private kunder og som underentreprenører til totalentrepriser i Midt- og Nordjylland.

Tageftersyn og -service
Skal du til at købe hus, men er du i tvivl om tagets tilstand og mangler derfor en ekspert? Eller har du brug for at få din boligs tag efterset? Hos Nordjysk Tagdækning Hadsund kommer vi ud og vurderer tagets tilstand for dig, og vi fortæller ærligt, hvad der kræves her og nu, og hvad der skal laves på længere sigt. Vi lægger ikke fingre imellem – du får vores oprigtige faglige vurdering af dit tag.

For at opretholde den garanti, du har på taget, kræver det, at du får dit tag efterset hvert år. Til det tilbyder vi faste ordninger, hvor vi kommer ud og tilser dit tag. Hvornår vi gør det, tilpasser vi selvfølgelig efter din kalender.

Trænger dit tag til en opfriskning, der kræver mere end bare algebehandling? Kontakt os hos Nordjysk Tagdækning Hadsund, så du kan få besigtiget din tagopgave og blive klogere på, hvad du skal have lavet.

For at leve op til vores høje standard har vi valgt udelukkende at koncentrere os om at udføre arbejdet med tagpap og isolering. Vi holder os til det, vi er eksperter i, og lader de andre eksperter komme til, når der er brug for dem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os. Vi står klar til at lave tagpap for både private og entreprenører i Hadsund Midt- og Nordjylland.

Brug for en Tagdækker?
  3 grunde til at vælge

  Nordjysk Tagdækning Hadsund ApS

  Medlem af Dansk Industri

  Se mere her

  Tillid

  Alle tage udføres med 5 års garanti, og vi tilbyder 10 års tæthedsgaranti.

  Punktlighed

  Vi er der til tiden. Det kan du regne med, ellers hører du fra os i god tid.