Om os

OM NORDJYSK TAGDÆKNING HADSUND APS

Om

Nordjysk Tagdækning Hadsund ApS

Nordjysk Tagdækning Hadsund ApS er et lille tagdækkerfirma fra Hadsund med 3 familiære medarbejdere. Firmaet har eksisteret siden år 2000, og ejer Dan Christensen har før den tid bl.a. været hos Phønix Tag Aalborg i flere år.

Nordjysk Tagdækning Hadsund har igennem mere end 23 år serviceret både private, erhvervskunder og andre entreprenører – og det har været med holdbare resultater for øje hver gang. Det, der kendetegner vores arbejde – og samarbejde – er vores kvalitetsbevidsthed, punktlighed og fair priser, som har været en stor del af kernen i firmaets drift og succes gennem årene.

Firmaet drives fra ejer Dan Christensens privatadresse i Hadsund, og vores samarbejde med den lokale tagpapimportør Finn Larsen Tagmaterialer ApS Hadsund har gjort det unødvendigt med et større lager til indkøb af tagpap.

For at leve op til vores høje standard har vi valgt udelukkende at koncentrere os om at udføre arbejdet med tagpap. Vi holder os til det, vi er eksperter i, og lader de andre eksperter komme til, når der er brug for dem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

 

4 GRUNDE TIL AT VÆLGE

NORDJYSK TAGDÆKNING HADSUND APS

01. Dedikation

Vi arbejder ihærdigt og grundigt for, at du får et tag, der er pænt at se på og som også holder i mange år. 

02. Tillid

Alle tage udføres med 5 års garanti, og vi tilbyder 10 års tæthedsgaranti.

03. Serviceminded

Vi rykker hurtigt ud til dig – og uanset om du er en mindre eller en stor kunde, der fx står med en utæthed, er du lige vigtig for os.

04. Punktlighed

Vi er der til tiden. Det kan du regne med, ellers hører du fra os i god tid.